OK  
  OK        Cancel  

Antiquariaat Isis is in 1984 opgericht en gevestigd in het historisch centrum van de stad Groningen. Ons assortiment bestaat uit literatuur, geschiedenis, kunst, religie, esoterie, topografie en oude en bijzondere boeken. Wij zijn gespecialiseerd in filosofie. Door het accent te leggen op de humaniora, de wetenschap van de mens, zetten wij een traditie voort die kenmerkend is voor Groningen: een regio die belangrijke geleerden als Rudolphus Agricola, de grondlegger van het Noordelijk humanisme, en Ubbo Emmius, de eerste rector van de Rijks Universiteit Groningen, heeft voortgebracht.
De eigenaren, Lyseth Belt en Theo Butterhof, zijn beiden academisch gevormd. Antiquariaat Isis is lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren (NVvA) en de International League of Antiquarian Booksellers (ILAB).
U kunt onze boeken vinden op: antiqbook.com, boekwinkeltjes.nl, ABEbooks.com, "http://www.antiquariat.de">antiquariat.de, NVvA en ILAB maar natuurlijk ook op deze website. Elke week worden de bestanden bijgewerkt.
Wilt u uw boeken verkopen dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kopen bibliotheken, maar ook enkele stuks. Tevens taxeren wij bibliotheken en geven advies.